Klubhuset

ADR 's klubhus er et gammelt hus, som fremstår meget smukt i sortmalet træ, sort tag og hvidmalede døre og vinduer med små ruder i. Ud mod fjordsiden er der fra bådhallen store blåmalede porte, og fra 1. salen udgang til en dejlig overdækket altan med borde, bænke og stole. Udsigten er fantastisk flot, ikke mindst ved solnedgang, hvor sol og fjord og rød-orange farver er ganske specielt smukke.

For at bevare det dejlige klubhus, som danner rammen om roaktiviteterne og det sociale samvær, der kendetegner ADR, er der nedsat et husudvalg, der koordineres af to husforvaltere. Husforvalterne planlægger arbejdsdage og koordinerer løbende de tiltag, der er nødvendige for at have et velfungerende klubhus. Medlemmerne af husudvalget har hver især opgaver, som de er ansvarlige for at varetage.

Opstår der en fejl eller opdages der fejl og mangler, skal de så vidt det er muligt udbedres af vedkommende, der opdager fejlen eller manglent. I husbogen, der hænger ved opslagstavlen i indgangen, findes informationer om, hvor du kan finde diverse ting til den daglige drift af huset.

Er det ikke muligt selv at løse problemet kontaktes en fra husudvalget ved at ringe eller sende en mail. Oplysninger på husudvalget findes ligeledes i husbogen.