Både

 

Inrigger:

Inriggere er en meget stabil bådtype, som er velegnet til roning i vore farvande. Bådene er kendetegnet ved, at årerne er fæstnet på båden direkte på bådens ræling. Roerne sidder skiftevis forskudt i forhold til bådens midterakse. Bådene findes som 2-årers og 4-årers og har altid en styrmand.
Inriggede både er klinkbyggede træbåde, de fleste med otte bord og vandtætte skotter i begge ender, hvilket gør bådene egnede til langtursroning med bagage. De nyeste inriggere er dog af en lidt anden type end de øvrige inriggere, som er samlet med nitter. De nye både er limet af vandfast krydsfiner og er af den grund utrolig stærke og en del lettere end de øvrige inriggere. Bordene er limet sammen og der er ikke brugt nitter.
Vi har også én inrigger i glasfiber.
En inrigger er et stykke flot og gedigent håndværk. Langt de fleste af klubbens både er fremstillet af træsorter som mahogni og cedertræ. En del af den daglige vedligeholdelse af bådene består i at vaske og tørre dem efter endt roning. Saltvand tager hårdt på lakken, og en lille sø af vand inde i båden giver risiko for råd.

Outrigger:

Der må roes i scullere fra 1. maj og til standerstrygningen.

Husk: Du må kun ro vest for broerne!