Inriggerbåde

Inriggede både i ADR.

Torka:

Torka er en 4 - årers inrigget, langturs båd fra 1949. Årerne er Macon fiber årer. Torka er bygget af Karl Poulsen, Løgstør, som båd nr. 442. Konsul Bremmer og Konsul Kragelund døbte båden, som var en gave fra 5 ålborgensiske fabrikker: Tekstilfabrikkerne, Obel, Rørdal, Kragelunds Fabrikker og Aalborg Værft. Da Torka i 1999 blev 50 år søgte vi igen tilskud til nye årer til Torka, og Obel og Rørdal gav et beløb til 4 nye fiber årer.

Gry:

Gry er en 2-årers inrigget, kortturs båd, med tilhørende Macon fiber årer. Gry er også bygget af bådbygger Karl Poulsen, Løgstør, og har båd nr. 492. Fru politimester Heilmann døbte båden i 1955.

Ryå:

Ryå er en 4 - årers inrigget, langtursbåd fra 1958. Ryå har Macon fiber årer. Ryå er bygget af Karl Poulsen, Løgstør, og bådens nr. er 526. Ryå blev døbt af fru Gerda Kragh-Nielsen.

Limfjorden:

Limfjorden er en 2 - årers inrigget, langtursbåd fra 1969. Limfjorden har Macon årer. Båden er bygget af Karl Poulsen, Løgstør, og båd nr. er 684. Limfjorden blev døbt af direktør Sander.

Syngepigen:

Syngepigen er en 4 - årers inrigget, korttursbåd fra 1974. Der er Big Blade årer til båden. Syngepigen er bygget af bådbygger Curt P. Nielsen, Nykøbing Mors. Det er fhv. Aalborg borgmester Marius Andersen, der har døbt Syngepigen. Båden blev købt for 17.422 kroner. Pengene blev indtjent ved, at ADR medlemmer var syngepiger ved Pinsemarkedet.

Ferieroeren:

Ferieroeren er en 4 - årers inrigget, korttursbåd fra 1977. Båden er bygget af Curt P. Nielsen, Nykøbing Mors, båd nr. 747. Båden har Macon fiber årer. Det var hr. E. Bunk, der døbte båden. Båden er købt for skoleroningspenge.

Servitricen:

Servitricen er en 4 - årers inrigget, langtursbåd fra 1979. Båden har tilhørende Macon fiber årer, som blev købt for penge tjent ved at samle Karat kaffe mærker. Båden er bygget af Curt P. Nielsen, Nykøbing Mors, og har båd nr. 768. Hr. Rødsig har døbt båden. Servitricen blev købt for penge tjent ved servering på Pinsemarked.

Jætte:

Jætte er en 2 - årers langturs, inrigget båd fra 1995. Båden har bådnr. 77 og er bygget af Per Amby, fra Odder in- og outrigger værft. Båden har Big Blade årer. Det var Lise-Lotte Stisager, der døbte båden. Jætte blev købt med en del forskellig sponsor støtte.

Kraka:

Kraka er en inrigget, 4 - årers langtursbåd fra 2000. Båden er bygget af Per Amby, Odder in- og outriggerværft, bådnr. 112. Båden er døbt af direktør Poul Hedemann, Aalborg Handelsskole. Der er tilhørende Macon fiber årer. Båd og årer blev indkøbt med sponsor støtte fra bl.andet Aalborg Handelsskole. Båden kostede 119.000 kroner.

SIF:

SIF er en 2 – årers inrigget, langtursbåd fra 2000. SIF blev døbt af Lis Volck Jensen. SIF blev bygget af Arne Bæk, Odder, og har båd nr. 102. Båden blev indkøbt med sponsorstøtte. Prisen var ekskl. årer 100.000 kroner.

Frigg:

Frigg er i efteråret 2007 blevet foræret til Hals Roklub. Det er med vemod, at vi ikke længere har Frigg, men grundet nyindkøbt båd, har vi måttet skille os af med en båd, og valget faldt på Frigg. Der er fortsat mulighed for at ro i Frigg med udgangspunkt fra Hals Roklub.

Frigg er en 2 – årers, inrigget korttursbåd, som har Macon fiber årer. Båden er bygget af bådebygger Karl Poulsen, Løgstør, og har bådnr. 538. Båden er fra 1953, men ADR overtog først båden i 2000. Båden kostede 4000 kroner, og blev købt af Amager Ro- og Kajakklub. Båden hed tidligere ”Søhesten”. Senior roerne og Allan Pedersen har stået for en større renovering af båden. Båden fik skænket de nye årer af BG bank.

Ran:

Ran er en 4 – årers, langturs, inrigget båd fra 2004. Ran er båd nr. 106, og er bygget af Arne Bæk, Odder. Ran har Macon fiber årer, og båden blev døbt af formand for SIFA Henrik Jensen. Båden blev delvist købt for fondsmidler. Årerne blev skænket af O.K. Automater. Bådens pris var 140.750 kroner eksl. årer.

Idun:

Idun er klubbens eneste inriggede glasfiber båd og er fra 2005. Båden er en 2 – årers langturs båd med tilhørende Big Blade årer. Båden er fremstillet af Lars Jungdal, Grejsdalens inriggerværft. Båden er købt for Bådfond midler, og især penge indtjent ved Julemarkedet. Prisen for båden blev 105.000 kr. Båden blev døbt af servicechef ved Aalborg Kommune Anni G. Walther.

HLIN:

HLIN er en 2-årers, inrigget langtursbåd, som i 2007 er bygget af bådbygger Lars Jungdal, Grejsdalens Inrigger Værft, ved Vejle.HLIN er bygget i ædle træsorter og har blå dug på for og agter skottet. Båden har Concept 2 årer med Macon blade, dvs. at årene er ca. 25 cm kortere end almindelige Macon årer. Båden er indkøbt for penge, som er tjent ved salg fra boder på Julemarkedet på Gammeltorv og Rådhuset i Aalborg. Båden blev døbt HLIN ved standerstrygningen af Lis Rom Andersen. HLIN er et nordisk gudenavn, og betyder lykke, tillid og omsorg. Båden kostede 111.000 kroner.

Trud:

Trud er en 4 årers, inrigget langtursbåd, som er bygget i 2009.

Nana:

Nana er en 2-åres, inrigget langtursbåd, som er bygget i 2012 af bådbygger Lars Jungdal, Grejsdalens Inrigger Værft, ved Vejle.