Reglement for vinterroning

Al roning i Aalborg Dame Roklub efter den officielle standerstrygning foregår efter dette vinterronings-reglement, i den periode hvor vores slingers er til rådighed. Der må altså ikke roes efter vores slingers er fjernet.

Der må ikke roes, når der er is på fjorden.

Der skal være en rutineret styrmand i båden. Mandskabet skal ligeledes være frigivet og rutineret.

Alle skal have oppustelig redningsvest på.

Styrmanden har ansvaret for, at der skal gives besked til et bestyrelsesmedlem, inden båden går ud – og efter hjemkomst.

Der må udelukkende roes mod vest. Fjorden må ikke krydses, hvilket betyder, at man ror langs Aalborg-siden og under land. Der må ikke roes længere end til den første grønne kost overfor rød kost 1 mod vest.

Det forudsættes, at man kun ror i godt vejr og ellers bruger sin meget sunde fornuft – vandet er meget koldt!

Det er kun de både, som er stillet til rådighed for vinterroning, som må anvendes. Se venligst opslagstavle.

Overtrædelse af disse regler behandles i bestyrelsen.

Revideret november 2015