Lyserød Lørdag

19. august 2021 11:04 , af Else-Marie Madsen

Vi vil ro solen lyserød ... igen!

Kære med-roere

For to år siden gav vi den en ordentlig skalle i forbindelse med vores vellykkede og hyggelige arrangement i anledning af Lyserød Lørdag - ”Støt Brysterne” – hvor vi igennem vores roaktiviteter støttede Kræftens Bekæmpelses kampagne for at skaffe flere midler til både forskning og støtte til de mange kvinder, der rammes af brystkræft. Vi håber, I vil være med til at gentage successen??

Vi skal være i gang fra solopgang til solnedgang – fra. kl. 7.41 morgen til kl. 18:33 lørdag den 9. oktober.

Vi vil gerne …..

• først og fremmest have så mange medlemmer som overhovedet muligt ”på banen” i løbet af dagen - både som roere og som hjælpere. Derfor be’r vi om tilmelding til dagens første tur!
    Efter den første rotur er der kaffe og rundstykker for deltagerne i klubben klokken 9:30 – og herefter bliver der ”fri roning” resten af dagen, krydret med diverse aktiviteter …

• gennem vores forskellige andre aktiviteter både på land og til vands i løbet af denne ene dag skaffe nogle penge, som vi kan videregive til Brystkræft-kampagnen

• søge hjælpere der vil tilmelde sig til forskellige opgaver, som f.eks.:
    - Modtagelse af gæster, rundvisning i klubben, kaffebrygning og andre praktiske opgaver

- Hjælp til klargøring fredag / oprydning søndag.
- Praktisk hjælp på bådpladsen – med at få roerne fordelt i bådene, med at få ture registreret på PC’en,
  og hvad der ellers er brug for. Du er velkommen i al den tid, du kan undvære i løbet af dagen!
- En fotograf eller to der kan tage gode billeder, evt. video!

Om dagens aktivitet: Arbejdsgruppen er allerede i fuld gang med at finde mange forskellige ”gavespon-sorer” til såvel auktioner som til ”det store lyserøde lotteri” og evt. andre ideer, vi måtte falde over under-vejs! Skulle du have gode forslag til denne del, så kontakt gerne Ida Hinge - og kom på listen over mulige gave-/præmiesponsorer – det kunne også rigtig godt være DIG, der kontakter den/de pågældende!!

TILMELDING TIL DETTE ENESTÅENDE ARRANGEMENT ER IKKE NØDVENDIG,
men vi håber, du vil melde dig til nogle af de opgaver der er brug for hjælp til!
Tag en blanket, udfyld den og læg den i den udvendige postkasse eller i kassen v/bestyrelsen – snart!!

TAK – OG PÅ GODT GENSYN!

Arbejdsgruppen:

Alice Nielsen, Anne Skødt Mortensen, Berit Mikkelsen, Helle Jessen, Ida Hinge, Karen Ørberg, Ulla Jessen, Lise Pedersen og Else-Marie Madsen, (telefon 4096 6779, for eventuelle spørgsmål).

Obs! I hele denne lyserøde uge (uge 40 – fra 1. oktober) samt på dagen sælger vi i klubben dels nogle fine lyserøde sløjfer (fra Kræftens Bekæmpelse) – og dels de første lodder i vores store, lyserøde lotteri med rigtig mange flotte gaver/præmier fra en lang række lokale sponsorer. De lyserøde lodder er pakket i små poser à 10 stk til kr. 25. Begge dele kan købes i ADR – ved PC’en i omklædningsrummet finder du begge ting, og du kan betale kontant (i sparebøssen) eller med MobilePay på nr 45508 (skriv ”lodder” / ”sløjfe”!)