Vandgymnastik

Nyt om ADRs vandgymnastik!                                                                       12. januar 2023

er vi kommet i gang efter jule-/nytårspausen, og det er godt at opleve, at der er fuldt tryk på – der har været fyldt helt op på onsdagsholdet – og i aften, torsdag, havde vi for første gang de mulige 15 med på torsdagsholdet.

Det tegner altså godt – og der er flere, der har spurgt, hvor længe vi egentlig fortsætter. Det aftalte er: Indtil 1. april, dvs. at vi slutter i ugen efter standerhejsningen, medmindre andet senere aftales.

Vi har intet hørt om pause i skolernes vinterferie, men torsdag den 26. januar holder torsdagsholdet en pause, fordi Emma – vores søde, unge instruktør - skal til eksamen den næste morgen, og det har desværre ikke været muligt at finde en afløser.

Nye priser: Fra nytår er også HARALDSLUND ramt af prisstigninger, og det betyder, at det er lagt 2 kroner på hver billet. Billetterne til ”gammel pris” ER desværre udsolgt, så fra nu hedder det:

Onsdag  kl. 12:45:                        + 65 år kr. 28   - under 65 år kr. 38

Torsdag kl. 18:15:                        + 65 år kr. 34   - under 65 år kr. 48

Prisforskellen er selvfølgelig grunden til, at man ikke kan bruge formiddagsbilletterne til fyraftensholdet – mens det omvendte er helt OK – så bli’r udgiften bare lidt større! Man KAN også ha’ to slags billetter 👀

Disse priser svarer til, at du selv kunne investere i et 40-turs kort, henholdsvis for voksne eller pensionister og enten gældende fra kl. 06:30-14:00 – eller gældende hele dagen (06:30-21:00). Et sådant kort gælder i hele to år – og så slipper du jo selvfølgelig for at holde styr på ubrugte og brugte papbilletter!! 😏

ADR-billetterne købes fortsat hos undertegnede, gerne mere end én ad gangen, men dette ER dog også muligt – hvis der f.eks. er nogen, der gerne vil have en prøvetur!  Betalingen sker fra nu af direkte til ADRs sædvanlige MobilePay 45 508.

Job-tilbud: Skulle der være én, der har lyst til at komme i lære som billetsælger – primært til torsdags-holdet – så vil jeg blive glad for at høre om det ....

På gensyn i vandet ...

Lise P
tlf. 2890 4970